Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Συμμετοχή σε 2 ανοιξιάτικους διαγωνισμούς!



Καλησπέρα στην μπλογκοπαρέα!!!
 Τα νέα τρέχουν και οι μέρες διαδέχονται η μια την άλλη με γοργούς ρυθμούς!
  Η Ανοιξη είναι πια εδώ με ανεβασμένες θερμοκρασίες και τα πρώτα κοντομάνικα άρχισαν να κάνουν δειλά την εμφάνισή τους!
  Νομίζω οτι είμαστε πολύ κοντά στο να φυλάξουμε τα χειμωνιάτικα μας για φέτος και να βγάλουμε τα χαλιά από τα πατώματα!
 Ν' αλαφρύνει λίγο η διακόσμηση του σπιτιού, να καθαρίσει η ατμόσφαιρα,κλπ,κλπ.

  Ανάμεσα στα καλοκαιρινά μου μπλουζάκια υπάρχει κι αυτό το λευκό που από πέρυσι το κοσμούν δυο μικρούτσικες πεταλουδίτσες πλεγμένες με το βελονάκι. Πέρυσι το καλοκαίρι είχα πωρωθεί με το συγκεκριμένο σχέδιο πεταλούδας γιατί είναι λίγο πιο πολύπλοκο από το κλασικό και μάλιστα πιο 3σδιάστατο (ας μου επιτραπεί η έκφραση).
 Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα λουλούδι με 8 πέταλα που τελικά το διπλώνεις στη μέση και γίνεται μια διπλή πεταλούδα με το γνωστό σχήμα (2 μεγάλα φτερά και 2 μικρά). Και είναι σαν να πετάει!
  Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα πολύ! χιχι.....
 Τους έχω βάλει καρφίτσα από πίσω κι έτσι μπορώ να τις προσαρμόσω σε όποιο αξεσουάρ ή ρούχο θέλω!

   Να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Βιβίκα, το ελαφάκι, που περνώντας σήμερα απ'το μπλογκοσπιτάκι της, είχε φτιάξει την ίδια πεταλούδα σε κόκκινο της φωτιάς (πραγματικά υπέροχη) και μου θύμισε τις δικές μου καλοκαιρινές δημιουργίες!!!
    Κι επ'ευκαιρίας θυμήθηκα και τον διαγωνισμό της Ροζ νεραϊδομαγισσούλας της γειτονιάς μας  και...για φαντάσου! Θα προλάβω επιτέλους να της στείλω το λινκ αυτής της ανάρτησής μου εμπρόθεσμα!!!χαχαχα!!!




 Επίσης, μέσα στον οίστρο του καλοκαιριού  παρέα με το βελονάκι μου, δημιούργησα κι αυτή εδώ την "μπουμπουνιέρα" ή διακοσμητικό τοίχου ή για το χερούλι της πόρτας!




Πώς σας φαίνεται? Έχει αλυσίδες από βελονάκι και λευκές κορδελίτσες από οργαντίνα, απ' όπου κρέμονται χάντρες και κοχυλάκια φιλντισένια. Λουλουδάκια πλεκτά και ένα σουφρωτό από διχτάκι άλλης μπυμπουνιέρας.




        Οκ, η επόμενη φωτο είναι ακόμη πιο καλοκαιρινή!!!
 Συγγνώμη βρε παιδιά, μα αφορά έναν άλλο διαγωνισμό , τι να κάνω? 
 Αυτός ο βυθός κοσμούσε την πόρτα μας από την μέσα πλευρά όλο το φετινό καλοκαίρι και έφτασε μέχρι τον Νοέμβρη, οπότε και στολίσαμε για Χριστούγεννα!!! (βλέπετε ΚΑΙ τα πασχαλινά αυγουλάκια που κρέμονταν από πέρυσι το Πάσχα!!!χαχαχακι αυτά ως τα Χριστούγεννα έμειναν εκεί!!!αχαχαχα!!!))
   Ο λόγος απλός! Οι κόρες μου δεν μπορούσαν να αποχωριστούν τα δελφίνια και τα άλλα θαλασσινά πλάσματα που είχαμε φτιάξει και κολλήσει εκεί!






       Παρακάτω φαίνεται καθαρά η δελφινο-οικογένεια μας!
 Η μαμά(εγώ) με την μικρή μας Σοφία, να την προστατεύω, η Συνεσία-το παιδί των ακροβατικών- και η Ουρανία -χορεύτρια-να παίζουν στη μέση και ο μπαμπάς μας το μεγάλο σκούρο μπλε δελφίνι , που καμαρώνει  τα κορίτσια του με τα καμώματα τους!
 Όλα μελετημένα! Από τις μικρές φυσικά....




   Με αυτές λοιπόν τις θαλασσο-φωτογραφίες του δικού μας χάρτινου βυθού , συμμετέχω και στον διαγωνισμό που με κάλεσε το Δελφινάκι από την όμορφη Κύπρο μας!
  Μόνο που ,Δελφινάκι μου, δεν είναι  και μωβ τα δελφίνια μου... Οι μικρές μου λατρεύουν το γαλάζιο και το μπλε και έτυχε να έχω μπλέ χαρτιά τότε στο σπίτι...you know...!


 Και κάτι τελευταίο...σήμερα γιόρταζε ο μπαμπάς μας!


 Να σε χαιρόμαστε , αγάπη μου!!! 





 Και με αυτή την υπέροχη πέτρα από την συλλογή μου  ("καρδιές στην φύση") που βρήκε στη θάλασσα πέρυσι ο μπαμπάς μας με μια βουτιά του, σας καληνυχτώ κι απόψε!


 Ας ξημερώσει για όλους μια όμορφη μέρα!


 Σας  φιλώ!


Καλό σας βράδυ......                                      ;ο)


                                             .... μικρό  *Vailie*,που σας αγαπά πολύ!
                                                           

27 σχόλια:

  1. Καλημερούδια ... ωωω ευχαριστώ ήρθα τρέχοντας μόλις είδα το σχολιάκι σου. ευχαριστω για την ομορφη δημιουργια σου αγαπητη μου ... ισως σας μπερδεψα με το θεμα το οποίο ήταν ή δελφινακια ή μωβ ή και τα δυο .... μου αρεσει το δικο σου ειναι πολυ γλυκο το χρωματακι το γαλαζιο αυτο... επειδη μπερδευτηκα λιγο ποια απο τις δυο εικονες ειναι η συμμετοχη σου η πρωτη με τα πασχαλινα αυγα ή η δευτερη που ειναι μονα τους τα δελφινακια; καλη επιτυχια στον αλλο διαγωνισμο της πεταλουδας..

    υγ- καλή μου θα προτιμούσα να μου το γράψεις και στο λινκ της ανάρτησης του διαγωνισμού για να τα έχω όλα μαζεμένα.
    όχι για κανένα άλλο λόγο ή ιδιοτροπια μου :)

    υγ-μου αρεσε πολύ αυτό που γραψες στο πλαι του μπλοκ σου για το διαγωνισμο μου , είναι πολύ γλυκουλη ο τροπος που το γραψες :)

    δελφινοφιλούθκια να εχεις μια ομορφη ημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααα τωρα καταλαβα η πρωτη εικονα το καφε που φαινεται ειναι η πορτα σας και ολα εκεινα ειναι κολλημενα πανω; πρωτα νομιζα πως ηταν καδρο κρεμασμενο πανω στην πορτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vailie μου
    να τους χαίρεσαι όλους και Χρόνια Πολλά Πολλά στον
    αγαπημένο σου ...τον δελφινομπαμπά :))

    Aυτά τα διακοσμητικά για τις πόρτες πολύ μου αρέσουν, αλλά με
    τα σκυλιά μου τα έχω καταργήσει, γιατί το πιθανότερο είναι να μην αντέξουν ούτε μισάωρο και να τα δω στα δόντια τους να παίζουν!!
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σου στέλνω πολλά φιλιά
    και Καλημέρες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τον χαίρεσαι τον αγαπημένο σου Vailie μου!Πολύ όμορφες οι συμετοχές σου στους διαγωνισμούς!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σας Vailie!
    Καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς και να χαίρεσαι τον αγαπημένο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άααα....ναί ! ναί !.. έχω φτιάξει κι εγώ μιά τέτοια πεταλούδα αλλά ποτέ δέν την ολοκλήρωσα !!! Τώρα όμως έχω άλλες ιδέες με πεταλούδες στο μυαλό μου...να δούμε θα τον προλάβω κι εγώ τον διαγωνισμό της Ρόζ ονειρέυτριας !! Πάντως οι δικιές σου είναι πολύ όμορφες...το διακοσμητικό τί ωραία ιδέα !!! Καλά η θαλασσογραφία σας....φανταστική...πόσο μου αρέσουν τα δελφινάκια κι εμένα...ωραίος ο διαγωνισμός αυτός αλλά δέν νομίζω να τον προλάβω κι αυτόν !
    Να χαίρεσται τον άντρα της οικογένειας...γερός και δυνατός...και του χρόνου με υγεία...να είσαστε όλοι καλά και πάντα χαρούμενοι !!!! Καλή επιτυχία λοιπόν στους διαγωνισμούς !!!
    Φιλάκιαααα...! ;οD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άχ...ξέχασα να σου πώ...μαγική η πέτρα απο τον βυθό...κι εγώ μαζεύω πέτρες καρδιές το καλοκαίρι μαζί με όλα τα άλλα !!! ;ο))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να χαίρεσαι τον Γιώργη σου και όλη σου την οικογένεια !!!! Καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς !
    Φιλάκια Πολλά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να τον χαιρεσαι ματια μου..τελοιες οι κατασκευες σου..καλη επιτυχια..καλα η πετρα υπεροχη..πολλα φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφες οι πεταλουδίτσες σου!! Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό και να χαίρεσαι τον καλό σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. polu omorfa kai vlepw asxolhse me diakosmhsh kai xairomai polu...synexise etsi na mas deixneiw omorfes dhmiourgies kai na xairesai ton eortazonta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υπεροχες ανοιξιατικες δημιουργιες!!! σε ευχαριστω πολυ!καλη σου επιτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ζεστό μου πλάσμα....Τι ομορφιές βλέπω πάλι...Τέλειωσε το Πάσχα κι άρχισες πάλι τα δημιουργικά σου παιχνίδια!! Πανέμορφα τα δελφινάκια σας και ο κόσμος του βυθού!! Ομως η μικρή πεταλούδα για την πόρτα τέλεια...φτιάξε και κανένα σκαθάρι για εμάς γιατι με τους αγριανθρωπους που έχω που να κρεμάσω πεταλούδα!!! Η καρδουλόπετρα φανταστική! Εχω κι εγώ μια....και την έβαψα κόκκινη...είναι τρέλα.Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις γλυκιά μου Χρόνια σας Πολλά!! Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα σχόλια σου στις πρόσφατες αναρτήσεις μου...Με κάνεις και συγκινούμε, και χαμογελάω και ονειρεύομαι...Με κάνεις να νιώθω σημαντική!! Σε ευχαριστώ γενναιόδωρο πλάσμα!!!Καληνύχτα και σφιχτή αγκαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ ομορφες δημιουργιες!!!Καλο σου βραδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι ωραία πεταλούδα... τι ωραία πεταλούδα.....
    Είναι πολύ γλυκιά και στολίζει υπέροχα κάθε ρούχο... κατά προτίμηση πλεκτό. Και η δελφινοοικογένεια τέλεια... Να χαίρεστε και τον μπαμπά σας!!! Καλή επιτυχία
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφες οι περαλουδίτσες και με το λεπτό νήμα! Να χαίρεστε τον μπαμπά σας να κάθεστε όλοι μαζί να θαυμάζετε τα όμορφα δελφίνια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες σου!Καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς σου εύχομαι και χρόνια πολλά για τον καλό σου!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα Vailie και χρόνια πολλά!!!Βλέπω ξενυχτάς και εσύ, ίσως γιατί είναι οι μόνες ώρες που είμαστε ήσυχες από σκοτούρες και τρεχάματα!!!Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου αλλά οι πεταλουδίτσες σούπερ!Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,καλως σε βρηκα στο χαρουμενο σπιτακι σου!!!Υπεροχες οι πεταλουδιτσες,τελεια η διακοσμηση της πορτας!!!!!!!!!Να χαιρεσαι και το συζυγο!!!
    Καλη επιτυχια στο διαγωνισμο!!!
    Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τώρα μπόρεσα να περάσω απο το σπιτάκι σου Vailie μου!! Υπέροχες και οι πεταλούδες και η μπομπονιέρα σου!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι στους διαγωνισμούς και να χαίρεσαι τον άντρα του σπιτιού -έστω και καθυστερημένη μια ευχή δεν χάνει την αξία της-!! Φιλάκια!!! (σε περιμένουν κάτι βραβεία στο μπλογκ μου, αν θέλεις πέρνα να τα δείς!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπημενες μου μπλογκοφιλεναδες,ευχαριστω παρα πολυυυυυ για τα καλα σας λογια!
    Και για τις ευχες για τον Γιωργη μου!
    Συγγνωμη που δεν απαντω σε καθεμια σας ξεχωριστα, μα πασχω απο μεγαλη ελλειψη χρονου!
    Περναω απο τα σπιτακια σας και οποτε και οσο μπορω αφηνω το σχολιακι μου! Πολλες φορες μπαινω στα κρυφα και για λιγο, μην με παρεξηγειτε,ε?....
    Φιλια και την καλημερα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλη επιτυχια στους διαγωνισμους,πανεμορφες οι δημιουργιες σου.καλως σε βρηκα.φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι ωραίες δημιουργίες!!!!!Ευχαριστώ για την επίσκεψη από το σπιτάκι μου
    Καλό Σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πανέμορφα όλα.!!!!Καλή επιτυχία στους διαγωνισμούς.!!!Φιλια.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;
    ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΘΑΛΠΩΡΗ!!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!
    ΜΑ ΤΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ!!!!!!!!
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!! ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ; ΝΑΡΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ....ΛΕΩ...ΚΑΛΑ ΝΤΕ , ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!!!ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!!!!!
    ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;
    ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΘΑΛΠΩΡΗ!!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!
    ΜΑ ΤΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ!!!!!!!!
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!! ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ; ΝΑΡΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ....ΛΕΩ...ΚΑΛΑ ΝΤΕ , ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!!!ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!!!!!
    ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή