Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Γεια και χαρά!
 Τι μου κάνετε? Ελπίζω όμορφα….
 Εγώ καλά είμαι και καλά δεν είμαι!
 Εχω πολλές ανειλλημένες υποχρεώσεις και θαθελα ο καλός Θεούλης να μου χαρίσει κάπου 7-8 ωρίτσες στο 24ωρο μου ακόμη, να προλαβαίνω να κάνω όσα έχω στο πρόγραμμα για την κάθε μέρα και να κοιμάμαι και σαν άνθρωπος λιγάκι…..
    Μα που θα πάει? Θανοίξει ο καιρός και θα στρώσω κι εγώ… ;ο)
 Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που έχει κρύο ακόμη. Δεν είναι καιρός για ζέστες…(ε,καμιά λιακάδα ας κάνει, να μην ψυχοπλακωνόμαστε και τελείως,χιχι!)  

 Ελάτε ας πιούμε μαζί το τσαγάκι μας σήμερα, να κάνουμε παρεούλα, να πούμε τα δικά μας….
 Σας αρέσει το τελευταίο μου απόκτημα σε…κούπες?! Δεν είναι γλύκα? Την ερωτεύτηκα με το που την είδα σε ένα μαγαζάκι και όλο παρέα με την χήνα μου πίνουμε τσαγάκι-καφεδάκι!






                                                                                                           Αλλά, είδατε και τις τουλίπες μου? Σαν να βγήκαν από καρτ-ποσταλ! Μα έχετε παρατηρήσει από κοντά ένα λουλούδι ποτέ? Έχετε δει πόσο τέλεια ατελές είναι?
 Έχετε καταλάβει το μεγαλείο του Θεού μας στην φύση μέσα?
 Για παρατηρήστε ένα άνθος την επόμενη φορά που θα βρεθεί στα χέρια σας…. Τι υφή! Τι σχήμα! Τι χρώματα! Τι άρωμα πολλές φορές….Πόσο τέλεια είναι σχηματισμένα τα πέταλα? Και σαν το πιο απαλό βελούδο στο άγγιγμα μας…. Κάποιος είχε κέφια όταν έφτιαχνε τα άνθη! (και πολλή-αστείρευτη φαντασία επίσης!!!)


 Κρaτήστε ένα λουλούδι με τα ακροδάκτυλα σας και θαυμάστε το!  Δεν θέλετε να το νιώσετε με τα χείλη σας?
 Να σας εκμυστηρευτώ κι ένα «χούϊ» μου…(μην γελάσετε…:οp) Κατά κανόνα όταν βρεθώ με λουλούδια στα χέρια δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην φιλήσω κάποιο απαλά στα πέταλα του! :ο)
 Είναι το ευχαριστώ μου στην ύπαρξή του! Και η ευγνωμοσύνη που νιώθω για την ευτυχία που θα μου δίνει κάθε φορά που το κοιτώ…. Είναι λες και περιμένω ότι  φιλώντας το, θα πεταχτεί από μέσα μια νεραϊδούλα και θα γίνει φίλη μου! Χιχι!  :οp


  Μιλώντας για νεράϊδες και λουλούδια….πριν λίγο καιρό, έλαβα από την καλή καρδιά της μπλογκοφίλης μου Ειρήνης Σ, ένα δωράκι και έμεινα κάγκελο!!!
 Η Ειρήνη είναι από την Χίο και μέσα στο φάκελο είχε βάλει ένα κάρο πράγματa!!! 
  Ο φάκελος περιείχε 3 χαλβαδόπιτες με 3 γεύσεις! (μιαμ,μιαμ!)
 Επίσης,ένα κουτάκι με ένα χειροποίητο αστέρι από πηλό και πολλά αστεράκια κι αγγελάκια- κονφετι, ένα παραμύθι με νεράϊδες( που το διάβασα μονορούφι επιτόπου και έτρεχα να προλάβω μετά την μικρή στο σχολείο να μην κλείσει την πόρτα!χαχαχα!!!), 3 καρτελίτσες αυτοκόλλητα για τις σουσουράδες μου(όλους μας  σκέφτηκες, καλή μου)
Και μια υπέροχη κάρτα με…κοκκινολαίμηδες!!!! (τους λατρεύωωωωω από παιδί! Πού το ήξερε?!!!)
  Δεν έτρεχα μόνο για την πόρτα του σχολείου, μα κι απ΄την χαρά μου! Μου ήταν αδύνατον να κάνω τα πόδια μου να περπατήσουν! Πιλάλα πήγαινα και είναι και ανηφόρα!!! Χαμογελούσα ακόμη και στις γάτες….χαχαχαχα!!!
 Εννοείτε πως μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι ξανά, καθήσαμε με τις μικρές και διαβάσαμε το παραμύθι! Τους άρεσε τόσο πολύ….



 Κοιτάξτε εικονογράφηση!!! Και μετά πώς να μην αγαπάω τις νεράϊδες? Πώς να μην πιστεύω ότι κρύβονται στα λουλούδια και στις δροσοστάλες? Ε?Ε? Πώωως???

 Άσε που οι κορες μου ταυτίστηκαν αμέσως!!! Η μια ξανθιά με ροζ φόρεμα και η άλλη καστανή με μπλε! (Η Ουρανία μου λατρεύει το ροζ και η Συνεσία μου το μπλε!Hah?? Hah? You seeeeee?.......)


  







Καλή μου Ειρήνη χίλια ευχαριστώωωω!!!! Μέσα από την καρδιά μου! Δεν το περίμενα αυτό το δώρο ( η τελευταία μου επικοινωνία με μέηλ ήταν για το “stars & icicles”)και μάλιστα σκέφτηκες να χαρίσεις κάτι για τον καθένα μας!
 Σε μένα και στο παλικάρι μου  αρέσει πολύ η μαστίχα σαν γεύση και άρωμα και η αλήθεια είναι ότι αυτό το νησί μιλάει στην καρδιά μας!  Πριν κάνα χρόνο απέκτησα και ένα νέο ξάδερφο από την Χίο και όποτε βρισκόμαστε, απολαμβάνω την παρέα του!
 Φιλιά στο όμορφο νησί!....  ;ο)

……………………………………………………………………………………………………….


 Πρόσφατα σχετικά, έλαβα κι ένα βραβείο μουσικό! Από την ταλαντούχα και αγαπημένη (και ας μην την έχω γνωρίσει από κοντά) Ρένα  Χριστοδούλου! Είναι η γνωστή Ρένα των Συρταριών και των Καλών Σκοπών!!!


 Πρέπει λέει να σας πω 5 τραγούδια αγαπημένα!
 Μα ΠΟΙΟΟΟΟ να πρωτοδιαλέξω???
 Κι έτσι όπως είμαι εγώ, μια στο καρφί και μια στο πέταλο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και τα τοιαύτα….
Τη  μια στιγμή μπορεί να ακούω κλαρίνα και την επόμενη να παίζω Μπάχ!  Μπαλάντες και tango appassionato
  Ναι,ναι,  αυτό το πολύπλευρο και περίεργο πλάσμα που κυλάει σαν νερό και αλλάζει διαρκώς διάθεση, που θέλει παρέα και συγχρόνως να είναι μόνη…τα’χει όλα κουλουβάχατα μέσα στο κεφάλι….
 Οκ! Μην βαράτεεεε!!!!
 Θα σας πω με πολύ πολύ κόπο 5 αγαπημένα….



*Αν ήσουν άγγελος (video clip) VASSILIS KAZOYLIS


*Je veux - ZAZ (greek subs)








         Δεν θα σας πω λεπτομέρειες για το καθένα...
 Απλά δεν μπορώ να τα τραγουδήσω συνήθως, γιατί με πνίγουν οι λυγμοί όταν τα ακούω!.....
 

Σε ευχαριστώ πλυ πλυ πλυ Ρένα μουουουου!!!!!

.......................................................................................................................................................

         Θα 'θελα επίσης να ευχαριστήσω και άλλα δύο  κοριτσάκια για την καλή τους καρδιά και για το όμορφο βραβείο που μου χάρισαν!
  Καλή μου Ελενούλα και καλή μου Kate.... Σας ευχαριστώωωωω!!!!!





      Βάσει των κανόνων του βραβείου θα πρέπει να πω απλά και λυτά μόνο σε ποιους το δίνω!
 Μα αγαπημένες μου, εγώ αγαπώ ή μάλλον ΛΑΤΡΕΥΩ όλα τα μπλογκς που παρακολουθώ!!!
 Αλλιώς δεν θα γινόμουν follower σας! Και δεν θα τρύπωνα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο όμορφο σπιτάκι της καθεμιάς να δω πως τα πάτε και όταν προλαβαίνω να σχολιάσω κι από κατιτίς!
 Γι' αυτό το χαρίζω όχι σε 5 μόνο μπλογκς, μα σε όσους με ακολουθούν και όποιος θέλει, ας το πάρει στο σπιτάκι του να το στολίσει!
 Κορνίζα έχει.... ;ο) χαχαχα!!!






 Αυτά γι' απόψε καλές μου!
 Φιλιά κι αγκαλίτσες και σας εύχομαι .... τουλίπες στα όνειρά σας για απόψε!
 Capisci?            ;ο) 
                                                                    *Vailie*

26 σχόλια:

  1. Απ' όλα είχει σήμερα η ανάρτησή σου! Καλορίζικα τα δωράκια σας, τα βραβεία σας, οι κούπες και οι χήνες σας! Μου έφτιαξες τη διάθεση! Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη Σαρακοστη Πριγκηπισσουλα μου! Φιλια κι ευχαριστω!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ *Vailie* ΜΟΥ!!!!!!!!!!
    ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΙΟΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!!!!!!
    ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ " Η ΡΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ" ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!
    ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εδω χιονιζει σημερα και ειναι τοσο ομορφα και μαγικα....
      Αυτη τη φορα Ρενα μου, προτιμησα την ευκολη λυση για τα βραβεια μου! ;οp Μα πιστευω κι εγω πως ειναι πιο δικαιο να δινουμε σε διαφορετικα ατομα τα βραβεια μας γιατι ετσι μαθαινουμε απο κατι για τον καθενα!
      "ΚΑι των καλων σκοπων"...δεν εννοουσα μουσικη, μα το οτι ενδιαφερεσαι τοσο για τον συνανθρωπο!
      Καλη Σαρακοστη να εχουμε!!! φιλια!

      Διαγραφή
  3. Πολύ χορταστική η ανάρτηση αυτή. Να'σαι πάντα καλά.Καλή Σαρακοστή σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινακι μου, καλη Σαρακοστη και σε σενα! Και καλες ανοιξιατικες δημιουργιες φυσικα!
      Φιλια!!!

      Διαγραφή
  4. Vailie μου καλησπέρα!!! Σου έγραφα τόσα πράγματα και δέν τα δημοσιεύει!! Θα προσπαθήσω άλλη μία και εύχομαι να δημοσιευτεί αυτή τη φορά!Πολύ ωραία ανάρτηση!!! Μου αρέσει πολύ η κουπα σου και οι τουλίπες σου υπέροχες!!!! Τί ωραία που τα λές και πόσο γλυκειά είσαι!!!! Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου και για τα όμορφα δωράκια που έλαβες!!!! Πάντα χαρές σου εύχομαι!!! Διάβαζα και τις προηγούμενες αναρτήσεις σου και μόλις είδα ότι μου έχεις αφιερώσει κι εμένα τα βραβεία σου!!!! Αχ! σε ευχαριστώ πλύ, πλύ πλύ (όπως λές κι εσύ,χάχάχά!) πάρα πλύυυ!!!! Συγγνώμη που δέν το είδα όταν έπρεπε!!! Θα επανορθώσω!! Πάντως ταιριάζουμε σε πολλά!!! Κι εγώ ένα κουλουβάχατο είμαι όλη την ώρα και θέλω να τα κάνω όλα μαζί, μετά πελαγώνω και τα αφήνω να κάθονται και γενικά έχω κι εγώ σοβαρό πρόβλημα με το χρόνο !!! Περνάει πολύ γρήγορα!!! Μήπως να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του;! Το ξέρω ..είναι δύσκολο αλλά όχι πάντα ;ο)
    Φιλάκια πολλά σε'σένα και στίς γλυκειές νεραιδούλες σου!!! Να είστε όλοι καλάαα!!! Καλή σαρακοστή κι απο'μένα!!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου μικρο νεραϊδο-ξωτικο μου!Ναι απο οταν πρωτορθα στο σπιτακι σου ενιωσα τοσο ανετα...οντως εχουμε αρκετα κοινα,τουλαχιστον στο γουστο. Δεν πειραζει που δεν ειδες το βραβειο απο πριν, στο χαριζω τωρα να στολισεις το σπιτακι σου!
      Αχ, αυτος ο χρονος....συνηθως οταν με πιασει δημιουργικος οιστρος θα ξημερωθω...εχει τυχει να σηκωθει το αγορι μου νυχτα και να με βρει σαν το βαμπιρ να τριγυρνω με τον φακο να βρω που ειχα εκεινον τον σπαγγο ή τις χαντρες που μου ταιριαζουν σην εμπνευση μου....(δεν θελω να τον ξυπνησω,τρομαρα μου...χιχι)
      Φιλια και καλη Σαρακοστη!

      Διαγραφή
  5. τα λουλουδια υπεροχα..με γεια το βραβειο..πολυ ομορφα τα δωρακια σου..να σαι καλα..καλη Σαρακοστη..καλη βδομαδα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρακι μου, Καλη Σαρακοστη και σε σενα! Αντε 1 μερα και μετα μπαινει επισημως και η ανοιξηηηηη!!!!

      Διαγραφή
  6. Οι τουλίπες είναι υπέροχες!!!Εγώ λατρεύω τις κίτρινες αλλά και τις λευκές!!!
    Με γεια τα δωράκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα μου αρεσουν και οι βαθυ μωβ-μαυρες,αν και δεν εχω αγορασει ποτε μου. Μου αρεσουν οι καθαρα κοκκινες (κλασικ!), οι ροζ που εχουν κατι το αιθεριο σε συνδυασμο με το απολυτο πρασινο των φυλλων τους,οι πορτοκαλι,ατοφιο και γλυκο να σου φτιαχνει την διαθεση με μια ματια, παπαγαλοι(εχουν κατι σαν ξεφτια στις ακρες των πεταλων τους) και οι κατακιτρινες! Γενικα νομιζω αγαπω περισσοτερο τα ατοφια χρωματα απο τα μπερδεμενα,γιατι ειναι πιο ομοιομορφη η υφη στα πεταλα. Τα μπερδεμενα τα χαζευω με τις ωρες παρατηρωντας πως διαχεεται το ενα χρωμα μεσα στο αλλο! (Παρεπιπτοντως εχεις παρατηρησει ποτε το λουλουδι της ιριδας? Και την στρελιτσια,το λουλουδι του Παραδεισου? Σοκ!!!
      Φιλακια!!!

      Διαγραφή
  7. Καλώς σε βρήκα! Μου αρέσει πολύ η κούπα με την χήνα!!! Οι τουλίπες είναι από τα αγαπημένα μου λουλούδια...τόσα χρώματα στα πέταλά τους!
    Τα δωράκια σου είναι πολύ όμορφα! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου κουμπακι μου γλυκο! Πολλες φορες βολταρω στα λημερια σου, μα δεν μπορω να αφησω μνμ παντα...Συγγνωμη,ε?
      Φιλια και καλη Σαρακοστη!

      Διαγραφή
  8. Κοριτσάκι μου...τι όμορφα πραγματάκια σας έστειλε η φίλη...τι φροντίδα!!όσο για τις τουλίπες σου είναι όνειρο κι έχεις τόσο δίκιο για τα λουλούδια....είναι το βελούδινοι άγγιγμα...τόσο ποιητικό αυτό!! Το λάτρεψα! Η κούπα με τη χήνα είναι φανταστκή κι αυτή τη λάτρεψα...Και το συγκινητικό σου σχόλιο στην ανάρτηση με το γιο μου το λάτρεψα...το "να με προσέχεις" κι εγώ το αγαπάω πολύ και δεν μπορώ να το ακούσω χωρίς να βουρκώσω....καληνύχτα γλυκιά μου φιλιά στις κούκλες σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εχεις βουρκωσει με καποιο τραγουδι, καταλαβαινεις πως νιωθω για τα συγκεκριμμενα...Σε καποια υφανθηκε μαζι και ο πονος , σε καποια αλλα η χαρα! Το σιγουρο ειναι οτι λυγιζουν τη φωνη μου και κανουν τις μικρες μου να με κοιτουν απορημενες και να σταματουν να χορευουν.... κι ετσι σιωπω.....
      Φιλια αγαπημενη!καληνυχτα.....

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρααααα!!!!!!!!!! Τι κάνετε? Επιτέλους σου γράφω!!!
    Αχ είναι πολύ ωραία η ανάρτησή σου!!!
    Πόσο δίκιο έχεις για τα λουλούδια!!! Πολύ όμορφα είναι τα δωράκια σου!!
    Μου αρέσει πολύ το τραγούδι της Zaz έχει νόημα!!
    Καλή Σαρακοστή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη Σαρακοστη Αγαθουλινι μου μικρο!
      Το τραγουδι αυτο το εβαλα με τους στιχους επειδη εχει ακριβως αυτα τα υπεροχα νοηματα που θα ηταν κριμα να μην τα μαθουν οσοι δεν ξερουν γαλλικα!
      Ειναι υμνος! Υμνος στη ζωη, τη χαρα, την αισιοδοξια και οπλο εναντιον οσων θελουν να μας κλεψουν το χαμογελο μας!
      Θα επρεπε να παιζει δυνατα απο τα μεγαφωνα στους σταθμους του ηλεκτρικου και του μετρο! Φανταζεσαι πως θα ηταν το πρωινο μου πηγαινοντας για δουλεια? χαχαχα!!!
      Θα χορευα στον δρομο! Θα ενιωθα κυριαρχος του κοσμου!!! (και στο γραφειο θα λεγανε οτι παιρνω ληγμενα! ουτως ή αλλως το λενε!!!αχαχαχαχα)
      Φιλια μικρουλα μου....καληνυτα σε σενα (και στον Billibo).... ;ο) ματς!

      Διαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ VAILIE ΜΟΥ!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΣΟΥ!!!!ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!!!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Φωτολαμπιδα μου!
      Καλη Σαρακοστη και σε σενα!
      Ευχαριστω για το γλυκο σχολιο σου!
      Μακια!;ο)

      Διαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Γειαααααα!!!!!
      Καλως ορισες!
      Να βαλω τσαγακι ζεστο? ;οp

      Διαγραφή
  12. vailie τι ομορφες οι τουλιπες σου
    πραγματι ακουποντας τα λουλουδια αλλαζεις διαθεση και νοιωθεις χαρα
    η κουπα σου ειναι πολυ ομορφη και γιαυτο να πηνεις λιγο λιγο τον καφε σου για να την βλεπειςπιο πολυ
    οσο για την Ειρηνη που ειναι απο την Κοκκινια και κατοικει στην Χιο δεν θελει ευχαριστω, μονο να της αφιερωσεις το Je veux γιατι '''θελω να παιθανω με το χερι στην καρδια ''
    να εισαι ΠΑΝΤΑ καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Ειρηνη μου..... Με συγκινεις τοοοοσο πολυ!!!
      Σου το αφιερωνω το Je veux και στο τραγουδω δυνατα με το χερι στην καρδια!!!
      Για σενα....

      Διαγραφή
  13. Απίστευτοοοοοοοο!!!!Ίδιες με τις τουλίπες μου!!!!Το τσαγάκι που υποσχέθηκες,που είναι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή