Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Let's start from the very beginning...

Γεια και χαρα!!!
 Σας καλωσοριζω στο μικρο σπιτακι μου! Εχω μηνες που μπαινω στα σπιτακια της μεγαλουτσικης πλεον μπλογκογειτονιας και νομιζω πως ηρθε  "το πληρωμα του χρονου " και για μενα! ;-)  Εδω θα "ξεφευγω" απο την δυσκολη μερικες φορες πραγματικοτητα-καθημερινοτητα και θα μπορειτε να δειτε κι εσεις πως "δραπετευω" τις ελαχιστες ωρες της ημερας που ειναι αποκλειστικα για μενα, για την Βαγια,την Βαϊλί (κατα το Αμελί)-(οσοι εχετε δει την ομωνυμη ταινια μπορειτε να καταλαβετε κατι απο μενα... (ϋ)
 Ελατε μαζι μου ψηλα  στα νεα συννεφα που ανοιγονται μπροστα μου και ισως απο εκει δουμε  τον κοσμο μας λιγο αλλοιως,γιατι ομορφος ειναι πολυ,μα το'χουμε ξεχασει... 
 Φιλια σε ολους και καλη βολτιτσα!!!

7 σχόλια:

  1. Είμαι και επίσημα η πρώτη σου αναγνώστρια!!! Μια τιμή πρωτόγνωρη...Καλό ξεκίνημα και καλά ταξίδια!!
    Η ιδέα με το κουκουνάρι τέλεια, είναι κι άλλοι σαν κι εμάς, λίγο αλλοπαρμένοι που ταΐζουν τα πετούμενα...θα έχεις πολλά να μας πεις λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω,ναι....αλλωστε,το πρωτο μου κατοικιδιο μετα απο τα σαλιγκαρια,πασχαλιτσες,πεταλουδες και γυρινους ηταν ενα φλωρακι και λιγο μετα ενα γαρδελακι (αγρια καρδερινα). Εχω περασει απειρες ωρες παρατηρωντας πουλια και το πως ξεσποριζουν το φαγακι τους και τι βιταμινες ετρωγαν πρωτα,πως πετουν,τι γινεται με ταυγουλακια,κλπ...
    Σε ευχαριστω για την τιμη που μου εκανες να εισαι η πρωτη αναγνωστρια μου!!!! Μου ειναι απιστευτο το οτι εχω μπλογκ κι εγω και αυτη τη στιγμη επικοινωνω κιολας!!! Ειμαι ελαφρως εως πολυ ασχετη απο τεχνολογια! Αυτα ειναι τομεας του παληκαριου μου κι ετσι απλα αφηνομαι στο καλλιτεχνικο μερος εγω. Τελικα,εφτιαξα μονη μου το μπλογκ και δεν το πιστευω ακομη! Εκανα μια εβδομαδα να κανω την πρωτη μου αναρτηση λογω αμηχανιας κι εκπληξης! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου μπλογκοφιλενάδα!! Πολύ ωραίο το μπλογκ σου! Μπράβο σου! Καλές δημιουργίες με πολλή φαντασία!! Φιλάκια και καλά αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω Αγαθουλινι μου μικρο! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
    Καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ "Χειροδημιουργίες"! Καλώς σας βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Vailaki,μου φαινεται απιστευτο που επικοινωνουμε και μεσω ιντερνετ.Τι τελεια τα στολιδια σου! Λα3

    ΑπάντησηΔιαγραφή